Er zijn talloze aanbieders als affiliate marketing platform, maar wie zijn de beste? Ik laat je zien welke het best zijn om mee te beginnen als je nog nieuw bent in de markt!

Affiliate Marketing Platformen in Nederland

Allereerst zijn deze aanbieders allemaal Nederlands. Ik hecht er veel waarde aan dat ze namelijk een Nederlandse klantenservice hebben, want daar leer je simpelweg het meest van. Doordat het snel schakelt hoef je niet te wachten en vaak geven ze ook nog wel tips over hoe je het product of de dienst het best kunt promoten. Daar gaan we dan!

1. Paypro

Deze aanbieder wordt ook altijd gepromoot in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Dat komt omdat ze een groot aanbod hebben in producten die je kunt verkopen én ze zijn Nederlands. Het is opgericht door onder andere Eelco de Boer en dat zorgt meteen voor een stukje betrouwbaarheid.

2. Daisycon

Dit affiliate marketing platform is enorm groot en bekend. Onder andere in het buitenland zijn ze groot en dat laat meteen hun kracht zien. Ze zijn wel wat strenger om toegelaten te worden, maar eenmaal binnen kan het feestje beginnen.

3. Tradedoubler

Ook Tradedoubler is een internationaal bedrijf. Maar ze doen meer dan alleen affiliate marketing. Ik ben zelf iets minder fan van dit bedrijf puur door de gebruiksvriendelijkheid, maar desalniettemin is het een uitstekende tool om hier affiliate marketing toe te passen.

Ik adviseer om echt je kansen wat te spreiden en van verschillende bedrijven te promoten. Dat maakt het makkelijk om content te creëren en ook je website krijgt een sterkere autoriteit door de verschillende linkjes. Het is een kleine toevoeging, maar alle beetjes helpen. Zeker in het begin!

Wil jij ook aan de slag met Affiliate Marketing? Meld je dan aan bij de Affiliate Marketing Revolutie. Hier krijg je persoonlijke begeleiding om een inkomen van 10K per maand te realiseren!