Jacko Meijaard is een veelbesproken naam online. En niet zomaar, want Jacko Meijaard is hƩt gezicht achter de Affiliate Marketing Revolutie.

Dit is een cursus waarin je van A tot Z leert hoe je met affiliate marketing 10k per maand kunt verdienen. Maar is dat echt haalbaar en wat kunnen we van de cursus verwachten?

Dat Jacko Meijaard zelf heel succesvol is met zijn methode is geen geheim.

Zo deelt hij dagelijks op zijn eigen social media kanalen zijn behaalde resultaten per dag. Ook zijn community telt inmiddels meer dan 10.000(!) leden. Die krijg je natuurlijk niet zomaar.

Mijn ervaring met Jacko Meijaard

Ik ben zelf eind 2020 gestart met de cursus van Jacko Meijaard. En met succes, want ook ik verdien inmiddels passief aan affiliate marketing. Het platform is wel echt met de tijd beter geworden.

Je krijgt namelijk niet per se persoonlijk begeleiding door hem, maar je kan hem wel alles vragen wat je wilt. Je krijgt binnen 24 uur antwoord daarvoor op je mail.

Feit blijft wel dat het echt volledig van jezelf af hangt of je succesvol wordt of niet. Zij bouwen geen website voor je en schrijven ook je content niet. Je moet dus echt zelf discipline hebben en ervoor willen gaan.

Maar ik heb natuurlijk wel dankbaar gebruik gemaakt van de hulp van Jacko Meijaard. Gezien mijn ervaring in de online marketing had ik niet per se heel veel vragen voor hem, maar het is toch fijn als iemand af en toe met een frisse blik nog weer eens naar je website wil kijken.

In zijn antwoorden merk je dan ook weer dat hij heel veel kennis en ervaring heeft over affiliate marketing en daar zou je zeker maximaal gebruik van moeten maken!

Starten met de cursus van Jacko Meijaard

Als jij ook wilt starten met het opbouwen van passief inkomen dan is de Affiliate Marketing Revolutie absoluut aan jou besteed. Je hebt enorm veel video’s waarin je van begin tot eind wordt meegenomen in de strategie en uitvoering.

Je kunt op je eigen tempo de video’s bekijken dus, hoe snel het allemaal gaat heb je zelf in de hand.

Maar 1 ding is zeker: als je van deze kans gebruikmaakt verandert jouw leven šŸ˜‰