Passiefgeld.nl is ontstaan vanuit Danique & Joël. Twee zelfstandige ondernemers die hun geld verdienen via het internet. Ieder op een eigen manier. Joël is gespecialiseerd in crypto’s, beleggen en edelmetalen. Hij neemt je mee in de wereld van traden en laat je zien hoe je start met vastgoed.

Danique kent daarentegen alle vormen van online geld verdienen en laat zien hoe je een online business van scratch kunt bouwen tot succesvolle onderneming. Droom jij ervan om met je laptop de wereld rond te reizen? Dan ga je hier al je inspiratie en vooral motivatie vinden. 

Over Danique

Leven van het internet, geen baas hebben, helemaal iets van jezelf hebben… het klonk altijd als een droom. Sinds 2019 heb ik het waar kunnen maken en er uiteindelijk naar kunnen leven. Ik geniet nog altijd dagelijks van mijn werk en vertel jullie alles over de mogelijkheden!

danique nueboer

In januari heb ik het roer omgegooid en leef ik volledig van mijn inkomen via het internet. Ik krijg regelmatig vragen hierover vanuit mijn omgeving, dus ik heb besloten om hier een website over te maken. Met Passiefgeld.nl hoop ik anderen te inspireren voor zichzelf te beginnen en alles uit het internet te halen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus ga ervoor!

Ik ben expert op het gebied van affiliate marketing, e-commerce, online marketing en content strategieën.  Ik laat je daarom zien hoe je een compleet nieuwe website bouwt (zonder technische kennis) en hoe je daarmee binnen enkele weken al je eerste omzet mee kunt draaien.  

Door mijn ervaring als online marketing manager bij verschillende grote bedrijven, weet ik welke kanalen je met elkaar moet combineren voor het gewenste effect. Het is een doorlopend proces waarbij je nooit klaar bent. Dat is een zegen, maar ook een valkuil. Het mooie van een online business, is dat je het eindeloos op kunt blijven schalen. De wereld verandert sneller dan we door hebben, dus ik kan het echt iedereen aanraden een ‘side hustle’ te nemen en te ontdekken wat een (passief) inkomen via het internet voor jou kan betekenen! 

Over Joël

Op een normale werkdag op kantoor schoot er ineens een vraag door mijn hoofd: Is dit nu mijn leven tot wanneer ik eindelijk met pensioen mag? Een angstige wake-up call. Op dat moment wist ik dat ik iets moest veranderen. Eerst dacht ik dat alleen ik zulke gedachtes had. Maar al snel bleek op het internet dat veel mensen dit dachten. Op internet las ik over persoonlijke ontwikkeling. Op advies kocht ik het boek Rich Dad Poor Dad van Robert Kiyosaki. Toen ging een nieuwe wereld voor mij open. Ik dacht dat ik op school al veel had geleerd over geld en het verdienen van geld (ik had immers economie gestudeerd) maar dat bleek helemaal niet waar te zijn!

In het boek van Robert Kiyosaki las ik over het verkrijgen van assets: iets wat geld oplevert en het minimaliseren van liabilities: iets wat ervoor zorgt dat je geld kwijtraakt. De boodschap van Rich Dad Poor Dad was simpel: zorg voor zoveel mogelijk assets en zo min mogelijk liabilities.

Toen heb ik mijn leven drastisch verandert. Waar ik normaal gesproken een heel maandsalaris met gemak in een paar weken tijd uitgaf, ben ik veel bezittingen van mij gaan verkopen en gaan leren leven met veel minder geld. Het verschil ging ik investeren in aandelen.

Joël Cijs

Elke maand ging standaard een vast deel van mijn salaris naar aandelen. Later kwam hier ook cryptocurrency bij. Vanuit hier is mijn liefde voor investeren ontstaan. Ik vind het geweldig om voor een klein gedeelte aandeelhouder te zijn van de grootste bedrijven. Zo ben ik onder andere aandeelhouder van Coca-Cola en ontvang ik ieder kwartaal een gedeelte van de winst. Dat is toch kikken!

Ik merkte al snel dat ik vrijer werd in mijn hoofd en meer mezelf kon zijn naarmate ik financieel steeds minder afhankelijk werd van anderen. Mijn leven kreeg weer een doel. Nu is het mijn missie om anderen ook te helpen met investeren en financieel vrij te worden. Want wie wordt er nou vrolijk van het moeten werken tot zijn pensioen? Het leven is toch veel leuker als alles mag, maar niet moet. Dan kan je veel meer jezelf zijn en dat maakt de wereld een veel mooiere plek: als iedereen zichzelf. Want iedereen is uniek en heeft een eigen, unieke gave om de wereld een beetje mooier te maken.

Partners

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met partners waar we zelf ook achter staan. Daarom werken wij maandelijks met andere partijen waardoor we nog sneller kunnen groeien in waarde en grootte. Wil jij ook graag genoemd worden op onze website of op een andere manier samenwerken? Stuur ons dan een berichtje!

Bloglife.nl
Techknows.nl
Joyinliving.nl
Luxual.nl
Typely.nl